Hír - Pályázati felhívás pop-up művészeti kiállítás megvalósítására

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem „Book of Your Life” (BoYL) projektjének részeként pályázatot ír ki, amely lehetőséget nyújt az egyetemi hallgatók művészeti bemutatkozására.
A BoYL projekt célja az ELTE-re érkező nemzetközi hallgatók beilleszkedésének támogatása, ennek keretében új hallgatói közösségi teret alakítanak ki a Ferenciek terén levő könyvtárpalotában. A tér számos programnak ad majd helyet, emellett egyedülálló lehetőséget biztosít az egyetemi hallgatói közösség művészeti alkotásainak bemutatására. A kiválasztott pályamunkák a tervek szerint 4-6 hétig lesznek láthatók a könyvtárlátogatók számára, várhatóan 2024. áprilisától.

A pályázatokat legkésőbb 2024. március 31-ig kell benyújtani az Egyetemi Stratégiai Irodának e-mailben, a tárgyban BoYL POP-UP KIÁLLÍTÁS megjelöléssel A kiállítások kivitelezésével kapcsolatban felmerülő kérdéseket is ezen a címen várják a szervezők. A beérkező pályázatokat az Egyetemi Könyvtár és Levéltár, a Rektori Kabinet és az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat tagjaiból álló zsűri bírálja el.

További információk a pályázatról itt találhatóak: https://www.elte.hu/content/palyazati-felhivas-pop-up-muveszeti-kiallitas-megvalositasara.t.30110

ELTE Kommunikációs, Marketing és Rekrutációs Igazgatóság (ELTE-KMRI), 2024-03-11 09:07


Vissza a hirdetésekhez